Nieuw huis, nieuw leven

Een jaar geleden maakte mijn ex het plotselings uit. Na 6 jaar samenwonen, kwam het voor mij als een donderslag bij een heldere hemel. Ik heb maanden lang in zak en as gezeten en wist niet meer wat ik wilde doen met mijn leven. Reizen? Verhuizen? Alles passeerde de revue. Maar gelukkig met hulp van een goede vriendin kwam ik er bovenop met helderheid over mijn pad. Ik ging mijn huis verbouwen!

Een nieuwe vloer

Ik begon met het vervangen van mijn vloer. De huidige vloer was gemaakt van steen en die moest er natuurlijk uitgehaald worden. Dit was nog een hele klus en we zijn er uiteindelijk een maand mee bezig geweest. Het resultaat was er wel naar, want ik werd de blije eigenaar van een epoxy vloer. Epoxy-wat? Ja een Epoxy vloer! Dit is echt de nieuwste rage in woon-land en ik kon het niet laten daar aan mee te doen. Voor de leken onder ons:

Een epoxy vloercoating is een kwaliteitsvloer. De vloercoating wordt onder andere toegepast bij garagevloeren en industrievloeren, maar ook woonkamers kunnen met de Remmers Epoxy Vloercoating afgewerkt worden. Een vloercoating van epoxy is zeer sterk en eenvoudig te reinigen. Daarnaast geeft het diverse mogelijkheden om de vloer naar je wensen af te werken. De reden dat ik voor een dergelijke vloer koos, is omdat hij zo makkelijk te onderhouden is en hij ontzettend stoer staat. Hij bepaald de sfeer in mijn gehele woning en ik ben daar ontzettend tevreden over.

Klustherapie

Na de vloer kon ik de rest van mijn woning verbouwen. Ik heb een aantal muurtjes weggebroken, geschilderd en nieuwe meubels gekocht, waardoor ik een spiksplinternieuwe woning had. Ik moet je zeggen, dat bij elk muurtje, elke steen en elk nieuw kleurtje op de muur, ik verder van mijn ex af kwam te staan. Dit werkte uiteindelijk therapeutisch en zorgde voor een volledige transformatie van wie ik was. Nadat mijn huis af was, heb ik mezelf ook maar meteen een make over gegeven. Mijn haren blond geverfd, 10 kilo afgevallen, nieuwe kleren erbij. Ik was klaar voor mijn nieuwe leven!

Nieuwe vriend

En natuurlijk kwam er met een nieuw leven, ook een nieuwe vriend. Ik kwam een leuke man tegen tijdens het uitgaan en na een leuke nacht in mijn nieuwe huis, is hij nooit meer weggegaan! We wonen nu al 2 jaar met veel plezier samen en ik ben echt blij dat mijn ex me ooit heeft verlaten. Mijn leven is er namelijk alleen maar beter op geworden.

Leave a comment